Σχετικά Studio Pranayama

Pranayama είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «επέκταση της πράνα ή αναπνοή» ή «επέκταση της δύναμης της ζωής». Η λέξη αποτελείται από δύο λέξεις Σανσκριτικά: πράνα σημαίνει δύναμη ζωής (σημειώνεται ιδιαίτερα η αναπνοή), και ayāma, να παρατείνει ή να σύρει έξω. Είναι μια γιογκική πειθαρχία με ρίζες στην αρχαία Ινδία.

Το Studio Pilates Pranayama είναι αφιερωμένη ακριβώς σε αυτό? την επέκταση της δύναμης της ζωής σας. Η φιλοσοφία μας είναι να ασκήσει και να θεραπεύσει τόσο το σώμα και το πνεύμα. Ολόκληρο το πρόγραμμα μας έχει διαμορφωθεί με στόχο να συνδυάσει το σύγχρονο τρόπο ζωής μας με την αρχαία αρχές την προώθηση της ευημερίας, αφαιρέστε το καθημερινό άγχος και τις πιέσεις και να τεντώσει το σώμα και το μυαλό σας. Για να επιτευχθεί αυτό, όλοι οι εκπαιδευτές που εργάζονται μαζί μας είναι επαγγελματίες με υψηλά προσόντα που μοιράζονται το “Studio Pranayama” φιλοσοφία.

Studio Pranayama αποτελείται από δύο ξεχωριστούς χώρους, που βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές της πόλης.

Paranayama Pilates

Pilates Studio

Το ένα δωμάτιο στούντιο είναι το στούντιο “Pilates” που είναι εξειδικευμένο στην αυθεντική μέθοδο Pilates όπως διδάσκει από Joseph Pilates ο ίδιος. Όλος ο εξοπλισμός Pilates (όπως ο μεταρρυθμιστής, cadillac, το βαρέλι κ.λπ.) χρησιμοποιείται σε όλες τις συνόδους. Οι κατηγορίες ομάδας αποτελούνται από τους μέγιστους ανθρώπους, ενώ μπορείτε να κρατήσετε τις ιδιωτικές ή ημι-ιδιωτικές συνόδους σας.

Paranayama Pilates

Χορός/Fitness/Yoga

Στο άλλο δωμάτιο “Χορός/Fitness/Yoga πρόγραμμα” μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε συνδυασμό που προτιμάτε μεταξύ της εναέριας γιόγκας, της γιόγκας Hatha, του λατινικού χορού (Salsa, Bachata, Kizomba), του τανγκό μας Argentino, κατάρτιση κυκλωμάτων ή κρατάτε την προσωπική κατηγορία ικανότητάς σας!
Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε το διάστημά μας για τα εργαστήρια και τα σεμινάριά σας!

copyright © 2019 - All rights Reserved. - Powered by MWAN Mobile Ltd