Σχετικά με τον Joseph Pilates

About-Joseph-pilates-

Joseph H. Pilates γεννήθηκε το 1880 στο Mönchengladbach, Γερμανία. Ο πατέρας του ήταν ένας βραβευμένος γυμναστής ελληνικής καταγωγής, και η μητέρα του εργαζόταν ως οικογένεια naturopath.The αρχικά γράφονται επώνυμό τους στην ελληνική τρόπο ως “Pilatu”, αλλά άλλαξε σε χρήση “Pilates”. Αυτό προκάλεσε τον Joseph Pilates πολύ θλίψη και ένα παιδί, επειδή τα μεγαλύτερα αγόρια τον χλεύασε αποκαλώντας τον «Πόντιος Πιλάτος, δολοφόνος του Χριστού.”

Pilates ήταν ένα ασθενικό παιδί και υπέφερε από άσθμα, ραχίτιδα και ρευματικό πυρετό, και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στη βελτίωση της φυσικής αντοχής του. Εκτός από σκι συχνά, άρχισε να μελετά body-building, γιόγκα, zen, και γυμναστική. Μέχρι την ηλικία των 14, ήταν αρκετά υγιής για να ποζάρει για ανατομικά διαγράμματα. Pilates ήρθε να πιστεύουν ότι το «σύγχρονο» τρόπο ζωής, η κακή στάση του σώματος, και αναποτελεσματική αναπνοής θέσει τις ρίζες της κακής υγείας. Αυτός τελικά επινοήσει μια σειρά ασκήσεων και εκπαίδευσης-τεχνικές και μηχανικής όλο τον εξοπλισμό, τις προδιαγραφές, καθώς και ρύθμιση που απαιτείται για να διδάξει τις μεθόδους του σωστά.

Pilates ήταν αρχικά ένα γυμναστής, δύτης, και bodybuilder, αλλά όταν μετακόμισε στην Αγγλία το 1912, κέρδισε το ζην ως επαγγελματίας πυγμάχος, τσίρκο-performer, και αυτοάμυνα εκπαιδευτής σε σχολές της αστυνομίας και της Scotland Yard. Παρ ‘όλα αυτά, οι βρετανικές αρχές τον εγκλεισθούν κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, μαζί με άλλους Γερμανούς πολίτες σε ένα στρατόπεδο στο Isle of Man. Κατά τη διάρκεια αυτής ακούσια διάλειμμα, ο ίδιος άρχισε να αναπτύσσει εντατικά έννοια του ολοκληρωμένου, ολοκληρωμένο σύστημα σωματικής άσκησης, το οποίο ο ίδιος ονόμασε «Contrology.” Σπούδασε γιόγκα και τις μετακινήσεις των ζώων και να εκπαιδεύονται τους συγκρατούμενούς του στο γυμναστήριο και ασκήσεις. Λέγεται ότι αυτές οι τρόφιμοι επέζησε τη μεγάλη πανδημία του 1918 οφείλεται στην καλή φυσική τους κατάσταση.

Μετά τον πόλεμο (Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου), επέστρεψε στη Γερμανία και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εμπειρογνώμονες στο χορό και τη σωματική άσκηση, όπως Rudolf Laban. Στο Αμβούργο, ο ίδιος εκπαιδευμένοι αστυνομικοί. Όταν πιέστηκε να εκπαιδεύσει τα μέλη του γερμανικού στρατού, έφυγε από την πατρίδα του, απογοητευμένος με τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες της, και μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη.

Το έτος 1925 είναι ο κατά προσέγγιση χρόνος όταν Pilates μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. [2] Στο πλοίο για την Αμερική, συνάντησε τη μελλοντική σύζυγό του Κλάρα. Το ζευγάρι ίδρυσε ένα στούντιο στην πόλη της Νέας Υόρκης και δίδαξε άμεσα και εποπτεύεται τους μαθητές τους και στα 1960. Η μέθοδός του, το οποίο ο ίδιος και η Κλάρα αρχικά ονομαζόταν “Contrology,” που σχετίζονται με την ενθάρρυνση της χρήσης του νου για τον έλεγχο των μυών. Εστιάζει την προσοχή στις βασικές ορθοστατική μυών που βοηθούν να κρατήσουν το ανθρώπινο σώμα ισορροπημένο και παρέχει υποστήριξη για την σπονδυλική στήλη. Ειδικότερα, οι ασκήσεις Pilates διδάσκουν συνειδητοποίηση της αναπνοής και της ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης, και να ενισχύσει τη βαθιά κορμό και τους κοιλιακούς μυς.

Ιωσήφ και Clara Pilates συσταθεί σύντομα μια κατανυκτική παρακάτω στο τοπικό χορό και τις παραστατικές τέχνες κοινότητα της Νέας Υόρκης. Πασίγνωστες χορευτές όπως ο George Balanchine, ο οποίος έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1933, και η Μάρθα Γκράχαμ, ο οποίος είχε έρθει στη Νέα Υόρκη το 1923, έγινε θιασώτες και αποστέλλονται τακτικά τους μαθητές τους στο Pilates για την εκπαίδευση και την αποκατάσταση.

Joseph Pilates έγραψε αρκετά βιβλία, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής στη ζωή μέσα από Contrology και την υγεία σας, και ήταν επίσης ένας παραγωγικός εφευρέτης, με πάνω από 26 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που παρατίθενται. Ο Νίκος και η Κλάρα είχε αριθμός των μαθητών που συνέχισαν να διδάσκουν παραλλαγές της μεθόδου του ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, που εστιάζεται αποκλειστικά στη διατήρηση της μεθόδου, και οι τεχνικές εκπαιδευτή-κατάρτιση, είχαν μάθει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους με τον Joe και Κλάρα.

Joseph Pilates πέθανε το 1967 σε ηλικία 84 στη Νέα Υόρκη.

 

copyright © 2019 - All rights Reserved. - Powered by MWAN Mobile Ltd