Σχετικά με τον Joseph Πιλάτες

About-Joseph-pilates-

Joseph H. Pilates γεννήθηκε το 1880 στο Mönchengladbach, Γερμανία. Ο πατέρας του ήταν ένας γυμναστής βραβευμένες ελληνικής καταγωγής, και η μητέρα του εργαζόταν ως μια οικογένεια naturopath.The γράφονται αρχικά του επωνύμου τους στον ελληνικό τρόπο ως “Pilatu”, αλλά άλλαξε σε χρήση “Pilates”. Αυτό προκάλεσε Joseph Pilates πολλή θλίψη ως ένα παιδί, επειδή τα μεγαλύτερα αγόρια τον χλεύασε αποκαλώντας τον «Πόντιος Πιλάτος, δολοφόνος του Χριστού.”

Pilates ήταν ένα ασθενικό παιδί και έπασχε από άσθμα, ραχίτιδα και ρευματικό πυρετό, και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στη βελτίωση της φυσικής αντοχής του. Εκτός από σκι συχνά, άρχισε να μελετά body-building, γιόγκα, zen, και γυμναστική. Μέχρι την ηλικία των 14, ήταν αρκετά υγιής για να ποζάρει για ανατομικά διαγράμματα. Pilates ήρθε να πιστεύουν ότι η «σύγχρονη» τρόπο ζωής, η κακή στάση του σώματος, και αναποτελεσματική αναπνοή θέσει τις ρίζες της κακής υγείας. Αυτός τελικά επινόησε μια σειρά ασκήσεων και εκπαίδευσης, τεχνικών και μηχανικής το σύνολο του εξοπλισμού, των προδιαγραφών και ρύθμιση που απαιτείται για να διδάξει τις μεθόδους του σωστά.

Pilates ήταν αρχικά ένας γυμναστής, δύτης, και bodybuilder, αλλά όταν μετακόμισε στην Αγγλία το 1912, κέρδισε το ζην ως επαγγελματίας πυγμάχος, τσίρκο εκτελεστής, και αυτοάμυνα εκπαιδευτής σε σχολές της αστυνομίας και της Scotland Yard. Παρ ‘όλα αυτά, οι βρετανικές αρχές τον φυλακίστηκε κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, μαζί με άλλους Γερμανούς πολίτες σε ένα στρατόπεδο στη Νήσο του Μαν. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναγκαστικής παύσης, άρχισε να εντατικά ανάπτυξη της έννοιας του ένα ολοκληρωμένο, πλήρες σύστημα της σωματικής άσκησης, το οποίο ο ίδιος ονόμασε «Contrology.” Σπούδασε γιόγκα και τις μετακινήσεις των ζώων και να εκπαιδεύονται τους συγκρατούμενούς του στο γυμναστήριο και ασκήσεις. Λέγεται ότι αυτές οι τρόφιμοι διασώθηκαν από τον μεγάλο πανδημία του 1918 οφείλεται στην καλή φυσική τους κατάσταση.

Μετά τον πόλεμο (Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου), επέστρεψε στη Γερμανία και συνεργάστηκε με σημαντικούς εμπειρογνώμονες στο χορό και τη σωματική άσκηση, όπως Rudolf Laban. Στο Αμβούργο, που επίσης εκπαιδευμένοι αστυνομικοί. Όταν πιέστηκε να εκπαιδεύσει τα μέλη του γερμανικού στρατού, έφυγε από την πατρίδα του, απογοητευμένος από τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες της, και μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη.

Το έτος 1925 είναι ο κατά προσέγγιση χρόνος όταν Pilates μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. [2] Στο πλοίο για την Αμερική, συνάντησε τη μελλοντική σύζυγό του Κλάρα. Το ζευγάρι ίδρυσε στούντιο στη Νέα Υόρκη και άμεσα δίδαξε και την επίβλεψη των μαθητών τους και στα 1960. Η μέθοδός του, το οποίο ο ίδιος και η Κλάρα αρχικά ονομαζόταν “Contrology,” που σχετίζονται με την ενθάρρυνση της χρήσης του νου για τον έλεγχο των μυών. Εστιάζει την προσοχή στις βασικές ορθοστατική μυς που βοηθούν να κρατήσουν το ανθρώπινο σώμα ισορροπημένο και να παρέχουν υποστήριξη για την σπονδυλική στήλη. Ειδικότερα, οι ασκήσεις Pilates διδάσκουν συνειδητοποίηση της αναπνοής και της ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης, και να ενισχύσει το βαθύ κορμό και τους κοιλιακούς μυς.

Ιωσήφ και Clara Pilates συσταθεί σύντομα μια κατανυκτική παρακάτω στο τοπικό χορό και την κοινότητα επιδόσεις-τέχνες της Νέας Υόρκης. Πασίγνωστες χορευτές όπως Ζορζ Μπαλανσίν, ο οποίος έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1933, και η Μάρθα Γκράχαμ, ο οποίος είχε έρθει στη Νέα Υόρκη το 1923, έγιναν θιασώτες και αποστέλλονται τακτικά τους μαθητές τους στο Pilates για την κατάρτιση και αποκατάσταση.

Joseph Pilates έγραψε αρκετά βιβλία, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής στη ζωή μέσα από Contrology και την υγεία σας, και ήταν επίσης ένας παραγωγικός εφευρέτης, με πάνω από 26 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που παρατίθενται. Ο Νίκος και η Κλάρα είχε έναν αριθμό μαθητών που συνέχισαν να διδάσκουν παραλλαγές της μεθόδου του ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, που εστιάζεται αποκλειστικά στη διατήρηση της μεθόδου, καθώς και οι τεχνικές εκπαιδευτή-κατάρτιση, είχαν μάθει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους με τον Joe και Κλάρα.

Joseph Pilates πέθανε το 1967 σε ηλικία 84 ετών στη Νέα Υόρκη.

copyright © 2019 - All rights Reserved. - Powered by MWAN Mobile Ltd