Ντάνιελ – Λατινική Χορός

IMG_0029.JPG-1
Δανιήλ γεννήθηκε το 1988 στη Λεμεσό και έχει αναπτύξει ένα πάθος για φυσιοθεραπεία, μασάζ και χορό. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε την ανάπτυξή του σε latin χορούς όπως Salsa, Bachata και Cha Cha Cha, υπήρξε βοηθός καθηγητή στην ηλικία των 17 και έχει παρακολουθήσει όλα τα Salsa Συνέδρια και εργαστήρια χορού που έχουν συμβεί σε Κύπρος. Αργότερα σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του ως φυσιοθεραπευτής από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire και έχει παρακολουθήσει μια παραλλαγή των εργαστηρίων μασάζ.

Είναι πλέον σήμερα η Κύπρος και συνεχίζει να αξιοποιήσει τις ικανότητές του ως φυσιοθεραπευτής και ως χορεύτρια. Έχοντας εργαστεί σε πολλά κέντρα φυσιοθεραπείας σε Κύπρος έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία πάνω από τις σπουδές του. Ντάνιελ έχει πλήρη γνώση της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος στο επίπεδο ενός φυσιοθεραπευτή, γεγονός που καθιστά τις ικανότητές του ως μασέρ και χορεύτρια ακόμα μεγαλύτερη.

Έχοντας ασχοληθεί με τη Λατινική Χορός στην Κύπρος για πάνω από 13 χρόνια τώρα έχει μια απέραντη γνώση όλων των χορών και έχει διδάξει πολλούς πώς να χορεύουν όλα αυτά τα χρόνια. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις σε όλο το νησί και πραγματοποιούνται σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Salsa Congress Κύπρος. Η αγάπη και το πάθος του για το χορό φυτρώνει μόνο ισχυρότερη από την ημέρα και θα συνεχίσει να το πράττει.

copyright © 2019 - All rights Reserved. - Powered by MWAN Mobile Ltd